Een greep uit onze projecten. Wil je zelf ook je droomtuin laten ontwerpen door ons? Geef ons een seintje!

Over ons

Elk goed ontwerp start met een verkennend gesprek. Dit gebeurt het liefst ter plaatse zodat onze tuinarchitect zich reeds een beeld kan vormen van de ligging van de tuin en de relatie met de woning en zijn omgeving. Daarnaast luisteren wij eerst naar uw persoonlijke wensen en ideeën zodat wij het ontwerp van de tuin hier volledig op kunnen afstemmen. Heeft u helemaal nog geen idee hoe u uw tuin wilt inrichten? Geen probleem: Aan de hand van sfeerbeelden en impressies kan onze tuinarchitect tijdens het gesprek perfect inschatten waar uw voorkeuren naar uitgaan.

Met deze info kunnen wij aan de slag met uw tuinontwerp. In eerste instantie wordt er een voorontwerp gemaakt waarbij de vormgeving en beleving centraal staat: De ontsluiting van de woning, circulatie en het creëren van aangename en sfeervolle buitenruimten. Ook de verhardingen en beplanting worden reeds opgenomen in het plan maar nog niet in detail uitgewerkt zodat u zich in deze fase toch reeds een goed beeld kan vormen van uw toekomstige tuin. In een vervolggesprek ter plaatse of bij ons op het bureau wordt het voorontwerp toegelicht. Hier is er nog voldoende ruimte om bijkomende wensen in het definitieve plan op te nemen of een antwoord te krijgen op nog prangende vragen.

Na het goedkeuren van het voorontwerp werken wij uw tuin verder tot in detail uit. U krijgt een compleet grafisch uitgewerkt tuinplan dat wordt aangevuld met een beplantingsplan en een technisch uitvoeringsplan op schaal, zodat u zelf direct aan de slag kunt. Had u graag beroep gedaan op ons voor het leveren en/of aanplanten van uw tuin? Dan bekijken wij graag wanneer de aanleg van uw droomtuin kan starten. Bovendien geniet u ook nog eens van een mooie korting op uw tuinontwerp!

© 2020 Van Hove

Theme by Anders Norén